Πως αντιμετωπίζεται Η Εφηβική Ακμή

Πολλά έχουν γραφτεί για τις αιτίες της εφηβικής ακμής και ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει συναίνεση για το θέμα αυτό. Ωστόσο, γίνεται σαφές ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που λύνεται με την Μαύρη Μάσκα που πρέπει να αντιμετωπίζεται τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. Επομένως, είναι απαραίτητο για τον έφηβο να βρει προϊόντα που αντιμετωπίζουν την κατάσταση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Η Εφηβική Ακμή

Φυσικά Προϊόντα

– Το τσάι Rooibos έχει λάβει μεγάλη προσοχή από τους επιστήμονες τα τελευταία 15 χρόνια και ειδικότερα οι ιαπωνικοί επιστήμονες έχουν κάνει πολλές έρευνες για το τσάι και τις ευεργετικές του ιδιότητες. Χάρη στις φυσικές ιδιότητες καταπολέμησης της ηλικίας της Rooibos Tea, είναι εξαιρετική για χρήση σε προϊόντα δέρματος και υγειονομικής περίθαλψης. Εκχύλισμα Rooibos, που προέρχεται από το φυτό Rooibos.

Το Aspalathus linearis δεν είναι μόνο γεμάτο από αντιοξειδωτικά, αλλά έχει και αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και αντι-αλλεργικές ιδιότητες. Η ασπαλαθίνη στην αντι-αλλεργική ιδιότητα εμφανίζεται μόνο στο εργοστάσιο Rooibos.

– Τα προϊόντα που περιέχουν το εκχύλισμα Rooibos είναι κατάλληλα για τις ιδιαίτερες ανάγκες των εφηβικών χρόνων. Τα προϊόντα περιποίησης της Rooibos καθαρίζουν το δέρμα χωρίς να διαταράσσουν την ισορροπία του pH του δέρματος ή την αφυδάτωση του δέρματος. Θα καθαρίσει τους πόρους, θα απαλλαγεί από τις ακαθαρσίες, και θα βοηθήσει να κρατήσει τους πόρους να μπλοκάρει και πάλι.

Επούλωση Του Προβλήματος

Το πλεονέκτημα της αντιβακτηριδιακής ιδιότητας είναι ότι προωθεί την επούλωση του προβληματικού δέρματος με φυσικό τρόπο. Βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης και της εξάπλωσης βακτηριακών λοιμώξεων.

– Είναι ακόμη χρήσιμο να προσθέσετε δροσερό τσάι Rooibos στο νερό έκπλυσης όταν πλένετε το πρόσωπο. Εφαρμοσμένη τοπικά έχει μια καταπραϋντική επίδραση στο δέρμα.

– Τα σύγχρονα τρόφιμα είναι συχνά υπερβολικά εκλεπτυσμένα και γεμάτα από πρόσθετα και οι έφηβοι συχνά επιλέγουν να σνακάρουν σε κακή ποιότητα φαγητού. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διατροφικές ανεπάρκειες, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη φυσική κατάσταση του δέρματος. Είναι επομένως σημαντικό οι έφηβοι να λαμβάνουν ένα ισορροπημένο συμπλήρωμα βιταμινών, ανόργανων συστατικών και βασικών λιπαρών οξέων προσαρμοσμένων στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Συμπλήρωμα με Τσάι

– Ένα νέο σκεπτικό είναι ότι είναι απαραίτητο για τους εφήβους να χρησιμοποιούν ένα συμπλήρωμα υγείας που περιέχει βιταμίνη Β5. Η βιταμίνη B5 είναι ένα από τα νέα λέιζερ στην καταπολέμηση της ακμής. Η συμπλήρωση βιταμίνης Β5 ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά το σώμα να αντιμετωπίσει το στρες και αυξάνει την αντοχή.

– Το πράσινο τσάι Rooibos είναι το νέο ποτό για τη νέα γενιά.

– Το πράσινο τσάι Rooibos είναι μη ζυμωμένο τσάι Rooibos και περιέχει 100 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κανονικό τσάι Rooibos και 10 φορές περισσότερη ασπαλαθίνη – το αντι-αλλεργικό φλαβονοειδές.