Να Είστε Βέβαιοι Ότι Η Διατροφή Επηρεάζει Την Υγεία Του δέρματος

Για εκείνους από εσάς που με συναντήσατε, ξέρετε ότι είμαι συχνά λανθασμένη για να είμαι 18 χρονών όταν είμαι στην πραγματικότητα είμαι 27 ετών.

Σήμερα διδάσκω μαθήματα μαθήματος μετά το σχολείο στο Μπρούκλιν στα παιδιά της μέσης εκπαίδευσης και ήμουν λάθος για έναν από τους μαθητές από έναν υπάλληλο. Σχεδόν έχω πρόβλημα στο να είμαι στο διάδρομο!

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα βιολογικά τρόφιμα και τα λαχανικά πρέπει να είναι εργαζόμενος!

… και χρησιμοποιώ το πετρέλαιο Olay (με SPF) καθημερινά αν και είμαι αναζητώντας ένα πιο φυσικό προϊόν που θα ήθελα.

Η διατροφή επηρεάζει την ακμήΑνάπτυξη της ακμής

Γύρω από την ηλικία των 18 άρχισα να αναπτύσσω μια ήπια περίπτωση ενηλίκου ακμή. Στην πραγματικότητα δεν ήταν πολύ κακό, αλλά το παρατήρησα γιατί μου το πρόσωπο ήταν πάντα ξεκάθαρο. Μου άρεσε το γιατί συνέβαινε.

Έλυσα το πρόβλημα και σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο να μοιραστώ την ανακάλυψη μου μαζί σας. Όχι μόνο για να δείξει πώς επηρεάζει η τροφή το δέρμα μας, αλλά και επειδή ίσως θα λειτουργήσει και για σας!

Καφεΐνη

Γύρω την ίδια εποχή ανέπτυξα την ακμή και εγώ να γίνει ένας κοινωνικός πότης καφέ. Μου πήρε λίγο για να βάλω δύο και δύο μαζί, αλλά τελικά πειραματίστηκα με την εξάλειψη ο καφές. Μάντεψε! Τα σπυράκια έφυγαν.

Χμμμ … Έτσι τι θα μπορούσε να ήταν; Στη συνέχεια, κατάλαβα αυτό το δέρμα μου θα ξεσπάσει αν είχα σόδα, σοκολάτα ή τσάι. ο κοινός παράγοντας ήταν η καφεΐνη. Στην πραγματικότητα, ήμουν τόσο ευαίσθητος έστω και χωρίς καπνό, με έκανε να έχω κηλίδες. (Το Decaf περιέχει ακόμα μια μικρή ποσότητα καφεΐνης που απομένει από τη διαδικασία.) Επίσης αργότερα ανακάλυψε ότι το αλκοόλ θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα.

Δεν είμαι δερματολόγος, και πολλοί από αυτούς θα σας πουν αυτό τρώτε δεν επηρεάζει εάν έχετε ακμή ή όχι, αλλά θα το κάνω σας λέει από την εμπειρία από πρώτο χέρι ότι το κάνει. Τι φαινόταν να συμβαίνει ήταν ότι η καφεΐνη ή το αλκοόλ θα τονώσει το πετρέλαιο παραγωγή στο δέρμα μου (πιθανώς λόγω της αυξημένης ορμόνης επίπεδα). Το πετρέλαιο πιθανότατα παράγεται με ταχύτερο ρυθμό από ότι το δέρμα μου ήταν ικανό να απομακρύνει φυσικά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος οι πόροι μου θα φράσσονται.

Αυτή είναι η μη τεχνική εκδοχή μου για αυτό που νομίζω ότι έπρεπε συμβαίνει.

Το δέρμα μου είναι καθαρό!

Έχω αποβάλει όλες τις μορφές καφεΐνης και αλκοόλ και το δέρμα μου είναι Σαφή. Φυσικά παίρνω το περιστασιακό zit, αλλά όχι συχνά. εγώ επίσης βρείτε ότι πρέπει να πλένω το πρόσωπό μου με ένα πλύσιμο ή exfoliater μέσα το βράδυ και αυτό θα κρατήσει το περιστασιακό σπυράκι στο ελάχιστο.