Σήμερα Θα Αλλάξετε Την Γνώμη Σας Για Τον Καθαρισμό Μια Για Πάντα

Ο καθένας είναι τρελός για την κορεατική φροντίδα του δέρματος! Είναι συχνά φθηνά, σούπερ χαριτωμένα (όπως αυτές οι μάσκες προσώπου των ζώων) και αποτελεσματικά. Μάσκα προσώπου με αποτελέσματα, καθένας;

Τους τελευταίους μήνες, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις της K-ομορφιάς, τα μαστίγια καθαρισμού προσώπου, άρχισε να εξελίσσεται με τρεξίματα (όπως το πιο δημοφιλές stick Neogen από το Amazon).

Αυτά τα ραβδιά δήθεν φρεσκάρουν το δέρμα χωρίς να κάνουν χάος. Ακούγεται καταπληκτικό. Αλλά, αναρωτιόμαστε: Κάντε τα καθαριστικά του προσώπου καθαρά τίποτα; Και θα δουλέψουν για τον δικό σας τύπο δέρματος; ΣΗΜΕΡΑ Το ύφος τράβηξε τρεις εμπειρογνώμονες για την φροντίδα του δέρματος για να πάρουν τις αναλύσεις τους στην αναδυόμενη τάση.

Τι είναι τόσο σπουδαίο για τα κορεάτικα καθαριστικά μπαστούνια;

Συνεχίζουν να εμφανίζονται σε όλο το μέρος, αλλά τι κάνουν οι κορεάτικες ράβδοι καθαρισμού προσώπου που προσφέρουν ότι τα παραδοσιακά πλύματα προσώπου και οι τρίβεις προσώπου δεν το κάνουν; Για αρχάριους, η συσκευασία αυτού του αγαπημένου καλλιτέχνη είναι εντελώς μοναδική. Τα ραβδιά καθαρισμού προσώπου έρχονται σε ένα εφαρμοστή που είναι αρκετά darn παρόμοια με σας go-to αποσμητικό. Και, όπως και τα αποσμητικά, τα καθαριστικά του προσώπου είναι απαλλαγμένα από χάος και είναι απόλυτα στεγανά.

Το εφαρμογέα roll-up διευκολύνει επίσης την εφαρμογή τους. Επιπλέον, η συμπαγής συσκευασία τους κάνει σπουδαίους συντρόφους ταξιδιού.

“Τα ραβδιά καθαρισμού προσώπου είναι ιδανικά για ταξίδια. Δεδομένου ότι δεν είναι υγρά, δεν μπορούν να κατασχεθούν “, δήλωσε ο Δρ Ντεμπρά Τζαλίμαν, πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Υόρκης δερματολόγος και συγγραφέας του βιβλίου” Skin Rules: Trade Secrets from Top Dermatologist της Νέας Υόρκης “.

Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Τα ραβδιά καθαρισμού προσώπου δεν είναι κάποια νέα θεραπεία για τα δικά σας προβλήματα περιποίησης του δέρματος και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή όπως και κάθε άλλο νέο προϊόν. “Για μερικούς, αυτά τα προϊόντα μπορεί να είναι εγχώρια”, δήλωσε ο δερματολόγος Dr. Meghan Feely. “Αλλά για άλλους, τα προϊόντα αυτά μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανησυχίες σας για την περιποίηση του δέρματος ή να επαρκούν για να σας δώσουν υγιές και καθαρό δέρμα.

Για μερικά άτυχα άτομα, μπορεί να προκαλέσετε ερεθισμό ή εξάνθημα από ορισμένα συστατικά αυτών των προϊόντων. »Όπως συμβαίνει με άλλα προϊόντα, μερικοί τύποι δέρματος πρέπει να πλησιάζουν προσεκτικά τις ράβδους καθαρισμού. “Δεν είναι για κάποιον με ευαίσθητο δέρμα, ακμή, ροδόχρου ακμή ή έκζεμα”, δήλωσε ο Δρ Rebecca Baxt, δερματολόγος πιστοποιημένος στο Baxt Cosmedical στο New Jersey.

Φυσικά, δεν υπάρχει θεραπεία για το δέρμα ενός μεγέθους, οπότε μπορεί να χρειαστεί κάποια δοκιμή και σφάλμα για να βρείτε το κατάλληλο ραβδί καθαρισμού για εσάς. “Δεν είναι όλα τα προϊόντα δημιουργήθηκαν ίσα και κάποια συστατικά που είναι κατάλληλα για ένα άτομο θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι πάρα πολύ επιβλαβή για το επόμενο”, δήλωσε ο Feely.Αυτό λέγεται, θα θελήσετε να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας ή να δοκιμάσετε το καθαριστικό στικ σε ένα μικρό κομμάτι του δέρματος (δοκιμάστε τον καρπό σας) πριν από την πλήρη δέσμευση.

Και σιγουρευτείτε ότι δεν ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε και λίγο νερό. Ξεκινήστε προσθέτοντας ένα άγγιγμα νερού στο πρόσωπό σας για να ενεργοποιήσετε το ραβδί καθαρισμού και, στη συνέχεια, να το μετακινήσετε σε κύκλους σε όλο το πρόσωπό σας. Στη συνέχεια, βγάλτε τα χέρια και δουλέψτε στον καθαρισμό πριν ξεβγάλετε και αφήστε το δέρμα να στεγνώσει.