Καθαρίστε Το Δέρμα Σας Χωρίς Να Πλουτίσετε Τους Βιομηχάνους

Έχω δημοσιεύσει πολλές φυσικές ιδέες διαβίωσης και φυσικές ομορφιές πριν, και αυτό είναι ένα από τα πιο απλά και αποτελεσματικά φυσικά ομορφιά συμβουλές που έχω βρει ποτέ.

Παραδέχομαι, ήμουν σκεπτικός πριν δοκιμάσω για πρώτη φορά αυτή τη μέθοδο καθαρισμού ελαίου, καθώς το δέρμα μου είναι φυσικά λιπαρό και δεν ήξερα ότι θα λειτουργούσε για μένα. Είχα επίσης πολύ επιρρεπή σε ακμή δέρμα όταν ήμουν νεότερος και φοβόμουν ότι μια τέτοια μέθοδος θα επέφερε πίσω την ακμή. Έκανα λάθος!

Η μέθοδος καθαρισμού λειτουργεί;

Αυτό είναι το μέρος που είμαι πιο ενθουσιασμένος που μοιράζομαι! Ακόμη και στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, όταν το δέρμα μου πηγαίνει συνήθως λίγο ορμόνη-τρελό, έχω ZERO breakouts, κόκκινα γλάστρες, ή splotches! Για τους τελευταίους δύο μήνες, χρησιμοποιούσα μόνο καθαρισμό πετρελαίου (και περιστασιακά ένα απλό, αντιβακτηριδιακό πανί μικροϊνών για να αφαιρέσω το μακιγιάζ αν δεν χρειάζεται να καθαρίσω πλήρως το δέρμα ξανά).

Καθαρίστε Το Δέρμα Σας

Όταν ξεκίνησα αρχικά τη χρήση καθαρισμού, είχα μια περίοδο προσαρμογής όπου το δέρμα μου επιδεινώθηκε για περίπου μια εβδομάδα. Οι περισσότεροι πόροι που έχω δει δείχνουν ότι αυτή είναι μια αντίδραση αποτοξίνωσης καθώς οι ακαθαρσίες τραβιούνται από το δέρμα και αυτό είναι σίγουρα αυτό που φαινόταν να είναι για μένα. Μετά από αυτό, το δέρμα μου βελτιώθηκε σταδιακά και με 3-4 εβδομάδες χρήσης μόνο καθαρισμού πετρελαίου, δεν είχα περιττό, ξηρό δέρμα και σκουρόχρωμο …

Κρατάω όταν σκέφτομαι τις δεκάδες χημικά φορτωμένα προϊόντα που χρησιμοποίησα, ειδικά στο γυμνάσιο, για να προσπαθήσω να κρατήσω την ακμή μου υπό έλεγχο! Η βιομηχανία φροντίδας του δέρματος είναι μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και φαίνεται ότι η καλύτερη λύση είναι μία από τις πιο απλές, ανέξοδες και εύκολες!

Ζήτησα από πολλούς φίλους και μέλη της οικογένειας που χρησιμοποιούν τώρα τη μέθοδο καθαρισμού του πώς έχει εργαστεί γι ‘αυτούς και φάνηκαν να έχουν τα ίδια αποτελέσματα. Ορισμένοι μάλιστα σημείωσαν ότι ο συνδυασμός καθαρισμού του πετρελαίου και η λήψη ζελατίνης καθημερινά ήταν η καλύτερη αντιγηραντική θεραπεία που έχουν ανακαλύψει!

Συστατικά καθαρισμού

Θέλετε να δοκιμάσετε καθαρισμό προσώπου και να δείτε τα αποτελέσματα για τον εαυτό σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά φυσικά έλαια και ένα καθαρό πανί πλυσίματος!

Τα πιο κοινά έλαια που χρησιμοποιούνται είναι το καστορέλαιο και το ελαιόλαδο, αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε φυσικό έλαιο. Το Castor Oil είναι φυσικά στυπτικό, έτσι βοηθά να τραβήξει ακαθαρσίες από το δέρμα, καθιστώντας το ιδανικό για λιπαρό ή συνδυασμένο δέρμα (και ακόμη και ξηρό δέρμα σε μικρότερες ποσότητες). Το καστορέλαιο δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται αδιάλυτο στο δέρμα και πάντα προσθέτω τουλάχιστον το διπλάσιο του άλλου ως καστορέλαιο όταν φτιάχνουμε ένα μείγμα λαδιού.

Υπάρχει κάποια διαμάχη σχετικά με τις αυξανόμενες πρακτικές για το Castor Oil (η συγκομιδή και η παραγωγή εκθέτουν τους εργαζόμενους σε μια ένωση που μπορεί να είναι τοξική, αλλά αφαιρείται στην επεξεργασία), τόσοι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αποφύγουν αυτό το πετρέλαιο. Το τελικό καστορέλαιο δεν είναι τοξικό, οπότε δεν υπάρχει καμία ανησυχία, αλλά για εκείνους που δεν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν εξαιτίας των μη βιώσιμων πρακτικών καλλιέργειας, το λάδι φουντουκιού λειτουργεί υπέροχα στη θέση του.

Το άλλο αγαπημένο πετρέλαιο που χρησιμοποιώ είναι το ελαιόλαδο, αν και τα ηλιέλαιο, το safflower, ή ακόμα και τα λάδια καρύδας δουλεύουν εξαιρετικά.

Αν προτιμάτε να μην παραγγείλετε μεγάλες ποσότητες όλων αυτών των ελαίων για να φτιάξετε τη δική σας, συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το χειροποίητο μείγμα που μυρίζει θεϊκό και λειτουργεί πολύ καλά για καθαρισμό ελαίου.