Το Πόσιμο Νερό Μπορεί Να Βοηθήσει Το Δέρμα Σας

Βλέπετε, το νερό είναι ο κύριος φορέας των θρεπτικών ουσιών σε όλο το σώμα σας και είναι πολύ πιθανόν ο πιο σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην επούλωση και την πρόληψη της φλεγμονής και των μαύρων στιγμάτων του προσώπου.

Αυτό μπορεί να συμβεί όταν δεν πίνετε αρκετό νερό.

Το πόσιμο επαρκούς ποσότητας νερού θα διαλύσει τα προϊόντα αποβλήτων στο σύστημά σας, ώστε να μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να ξεπλυθεί. Χωρίς αρκετό νερό, δεν θα υπάρχουν πολλά για να διαλύσουν αυτά τα απόβλητα προϊόντων και τα τοξικά … προκαλώντας το να δημιουργηθεί στο σύστημά σας και να αναγκάσει το σώμα σας να εκδιώξει αυτά τα απόβλητα προϊόντων και τα τοξικά μέσα από τους πνεύμονες και το δέρμα σας.

Το νερό βοηθά το δέρμαΞεμπλοκάρισμα των τοξινών.

Πόσο νερό πρέπει να πίνετε κάθε μέρα για να διαλύσετε τα απόβλητα προϊόντων και να ξεπλύνετε τις τοξίνες από το σώμα σας;

Αν και μερικοί θα έλεγαν ότι πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό ημερησίως και μερικοί θα έλεγαν 3 λίτρα την ημέρα ή το ήμισυ του σωματικού σας βάρους σε ουγγιές την ημέρα.

Λέω, πρέπει να πίνετε αρκετά μόνο για να δείτε ότι τα ούρα σας είναι κυρίως σαφή, που είναι πιθανώς πολύ περισσότερα από αυτά που πίνετε τώρα.

Αλλά δεν θα σας συνιστούσα να πάτε στη θάλασσα επειδή το πόσιμο πολύ νερό θα εξαλείψει επίσης τα ηλεκτρολυτικά ορυκτά από το σύστημά σας (κάτι που δεν είναι καλό).

Πώς ξέρετε πόση ποσότητα νερού πρέπει να πίνετε κάθε μέρα;

Δοκιμή!

Αρχίστε να πίνετε 7 ποτήρια νερό την ημέρα για τις επόμενες 2 έως 3 ημέρες. Αν δείτε ότι τα ούρα σας είναι καθαρά τότε 7 ποτήρια νερό την ημέρα είναι αυτό που πρέπει να πίνετε.

Αλλά θυμηθείτε, δεν θέλετε να πάτε στη θάλασσα, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε να πίνετε 6 ποτήρια νερό την ημέρα. Αν δείτε ότι τα ούρα σας είναι λίγο κίτρινα πίνουν 6 ποτήρια νερό την ημέρα, τότε θα πρέπει να κολλήσετε σε 7 ποτήρια νερό την ημέρα. Αν όχι τότε θα πρέπει να κολλήσετε με 6 ποτήρια νερό την ημέρα.

Αλλά αν διαπιστώσετε ότι 7 ποτήρια νερό την ημέρα δεν είναι αρκετό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δοκιμάσετε να πιείτε περισσότερα ποτήρια νερό την ημέρα και να δείτε τα αποτελέσματα.

Αυτό που προσπαθείτε να κάνετε εδώ είναι να σιγουρευτείτε ότι πίνετε αρκετό νερό καθημερινά.

Όχι πάρα πολύ ή πολύ λίγο.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να ξέρετε

Δεν μπορείτε να πιείτε οποιοδήποτε είδος νερού. Υπάρχουν ορισμένοι τύποι νερού που είναι γεμάτοι από τοξίνες (όπως το νερό της βρύσης). Οι 2 τύποι νερού που σας προτείνω να πιείτε είναι αποσταγμένο νερό και καθαρό νερό. Το αποσταγμένο νερό δεν έχει μεταλλικά στοιχεία, πράγμα που σημαίνει ότι αν το πίνετε, θα απομακρύνει οποιαδήποτε ανεπιθύμητα μη οργανικά μέταλλα από το σύστημά σας.

Αλλά επειδή το απεσταγμένο νερό δεν έχει μεταλλικά στοιχεία (είναι απλά νεκρό νερό), θα χρειαστεί να πιείτε λίγο καθαρό νερό για να οξυγονήσετε το σύστημά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να τα πίνετε ξεχωριστά και να τα πίνετε με άδειο στομάχι για να είναι αποτελεσματικά.

Ενώ το νερό μόνο δεν θα εξαλείψει τα μαύρα στίγματα, θα βοηθήσει όμως πολύ το δέρμα σας να παραμείνει υγιές και ότι θα είναι ένα μέρος της πίτας στην καταπολέμηση των διαφόρων δερματικών προβλημάτων.