Που Κρύβεται Ο Πραγματικός Λόγος Για Τα Προβλήματα Στο Πρόσωπο;

Ο Πραγματικός Λόγος Για Τα Προβλήματα

Τα περισσότερα βοηθήματα για σπυράκια στο πρόσωπο μόνο καλύπτουν τα συμπτώματα της ακμής και δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν την πραγματική αιτία της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αγοράζουν προϊόντα ακμής μήνα μετά το μήνα (έτος με το χρόνο). Και κάθε φορά που σταματούν να χρησιμοποιούν το προϊόν, η ακμή θα επανέλθει ξανά και ξανά.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μάθετε ποια είναι η πραγματική αιτία της ακμής και να την σταματήσετε.

Έτσι ποια είναι η πραγματική αιτία της;

Η ακμή εμφανίζεται όταν το σώμα σας περιέχει περισσότερα τοξικά από ότι τα νεφρά σας και τα έντερα μπορούν να αφαιρεθούν. (Τα νεφρά και τα έντερα είναι τα δύο κύρια κανάλια εξάλειψης που το σώμα σας εκβάλλει τα τοξικά και τα απόβλητα μέσω του.)

Αυτά τα τοξικά μπορεί να είναι η συσσώρευση λίπους αποθηκευμένων χημικών ουσιών, το συκώτι δεν μπορεί να ξεπλυθεί ή μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την πέψη λιπών, τη συσσώρευση λιπών, την τροφική αλλεργία ή ακόμα και τη συσσώρευση ορμονών που παράγει το σώμα σας.

Μόλις δημιουργηθούν αυτά τα τοξικά, τα νεφρά και τα έντερα σας μπορεί να υπερφορτωθούν και να φράξουν, προκαλώντας το να μην λειτουργούν σωστά.

Όταν συμβεί αυτό, ένα μέρος του φορτίου θα πέσει πάνω στο συκώτι σας. Ένας από τους κύριους ρόλους του ήπατος σας είναι να μεταβολίσετε τη συσσώρευση λίπους σε χρήσιμη ενέργεια για το σώμα σας.

Αυτό σημαίνει ότι το συκώτι σας θα κάνει μερικές από τις εργασίες του νεφρού σας. Έτσι τώρα, το ήπαρ σας παίρνει υπερφορτωμένο και επίσης δεν θα λειτουργήσει με πλήρη χωρητικότητα.

Τι συμβαίνει όταν τα έντερά σας, τα νεφρά και το ήπαρ σας υπερφορτωθούν;

Όταν συμβεί αυτό το σώμα σας θα εκδιώξει τις τοξίνες μέσω των πνευμόνων και του δέρματός σας (τα δευτερεύοντα κανάλια εξάλειψής σας). Και αυτό συμβαίνει όταν συμβαίνει η ακμή. Αυτό είναι όταν το δέρμα σας αρχίζει να ξεμπλοκάρισμα.

Αλλά όποια και αν είναι η τοξική πηγή που προκαλεί αυτό το πρόβλημα, η ακμή είναι ένα σημάδι ότι τα έντερά σας και τα νεφρά σας είναι υπερφορτωμένα με τοξίνες, προϊόντα αποβλήτων ή ορμόνες.

Είναι ένα σημάδι ότι το συκώτι σας είναι πιο αδύναμο στις ικανότητές του για αποτοξίνωση (και θα συνεχίσει να γίνεται πιο αδύναμο εάν δεν κάνετε ό, τι χρειάζεται για να απαλλαγείτε από τα τοξικά στο σώμα σας).

Έτσι, αν νομίζετε ότι η ακμή είναι το μοναδικό σας πρόβλημα, σκεφτείτε και πάλι, το ήπαρ, τα νεφρά σας και τα έντερα γίνονται όλο και πιο αδύναμα κάθε φορά που ξεσπάς.