Πρόταση Αγοράς Για Την Σωστή Φροντίδα Προσώπου Και Σώματος

Επί του παρόντος, η ενδιαφέρουσα και η έρευνα επικεντρώνονται στις αντιοξειδωτικές ουσίες και στον ρόλο τους στην αρωγή στην αναστροφή και την πρόληψη της βλάβης των ελεύθερων ριζών στο σώμα. Οι ενζυματικές και αντιοξειδωτικές ουσίες προστατεύουν το σώμα από τις επιβλαβείς επιδράσεις αυτών των ελεύθερων ριζών οξυγόνου.

Το πλέον γνωστό από τα εν λόγω ένζυμα είναι το SOD (δισμουτάση υπεροξειδίου).

Οι μελέτες σε παγκόσμιο επίπεδο έδειξαν ότι οι άνθρωποι που λαμβάνουν αντιοξειδωτικά ζουν περισσότερο και πιο υγιεινά. Τα αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητα για την απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών, που μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση και να προκαλέσουν ασθένειες όπως ο καρκίνος.

Οι αντιοξειδωτικές ουσίες περιλαμβάνουν βιταμίνη Α με τη μορφή βήτα-καροτίνης, βιταμίνη Ε, βιταμίνη C και SOD ή υπεροξείδιο. Λόγω του μολυσμένου περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε, δεν είναι πάντα εύκολο να έχουμε πρόσβαση σε φυσικούς αντιοξειδωτικούς όπως η βιταμίνη Ε και η βιταμίνη C.

Το Rooibos Tea (Redbush Tea) είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και θεωρείται ασφαλές για να πιεί τα οφέλη για την υγεία του.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το φυτό Rooibos (Aspalathus linearis) περιέχει εννέα είδη φλαβονοειδών. Τέσσερα από αυτά τα φλαβονοειδή, ειδικά η κουερσετίνη, η λουτεολίνη, η ισοκουρτίνη και η ροτίνη είναι πολύ ισχυρά.

Τα φλαβονοειδή, όπως η κβερκετίνη που βρίσκεται στο Rooibos, βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και σε συνδυασμό με την φυσικά υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C (1,5mg / ml), λειτουργούν ως αντιοξειδωτικές ενώσεις προστατεύοντας έτσι το σώμα από τις ασθένειες και την πρόωρη γήρανση. Ο Rooibos έχει αντιφλεγμονώδεις και αντι-αλλεργικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην θεραπεία του εγκεφάλου.

Το Rooibos είναι επίσης ελεύθερο καφεΐνης, πλούσιο σε ορυκτά και χαμηλά σε τανίνες.

Πρόταση Αγοράς

Χάρη στα φυσικά ισχυρά, αναζωογονητικά και αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά του τσαγιού Το Rooibos είναι επίσης εξαιρετικό για χρήση σε προϊόντα δέρματος και υγειονομικής περίθαλψης. Τα προϊόντα Annique Rooibos περιέχουν ένα βραβευμένο Rooibos Extract για την αποκατάσταση και επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης. Η Annique αξιοποιεί τα ισχυρά οφέλη της Rooibos για περισσότερα από 35 χρόνια στη φροντίδα του δέρματος και του μωρού και των καψουλών υγείας.