5 Συμβουλές Που Πρέπει Να Ξέρετε Πριν Το Σαλόνι Περιποίησης

Σαλόνι Περιποίησης

Μια μέθοδος που οι γυναίκες κάνουν συχνά για να κάνουν το πρόσωπό τους ελεύθερη από ακμή και σπυράκια είναι με το να κάνει το πρόσωπο. Τα προσώπου μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των σπυράκια και των σπυριών, εξάγοντάς τα μέχρι τις ρίζες τους. Ωστόσο, αφού κάνετε το πρόσωπο, το δέρμα σας θα είναι ευαίσθητο επειδή οι πόροι είναι ανοιχτοί. Τότε, πώς να καθαρίσετε το πρόσωπό σας σωστά;

1. Μην αγγίζετε το πρόσωπό σας πολύ συχνά

Μην αγγίζετε το πρόσωπό σας μετά το πρόσωπο. Το δέρμα σας μετά από να κάνει το πρόσωπο είναι πολύ ευαίσθητο, έτσι ώστε να ερεθίζει εύκολα αν τα χέρια σας σε βρώμικη κατάσταση τον αγγίζουν. Αν πραγματικά πρέπει να αγγίξετε το πρόσωπο, βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας είναι καθαρά, έτσι ώστε τα βακτήρια στο χέρι να μην μετακινούνται στο πρόσωπό σας.

2. Μη χρησιμοποιείτε σαπούνι

Μετά το πρόσωπο, το δέρμα θα είναι πολύ ευαίσθητο επειδή οι πόροι είναι ανοιχτοί, γι ‘αυτό πρέπει να το αντιμετωπίζετε με προσοχή. Είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιείτε σαπούνι προσώπου 24 ώρες μετά το πρόσωπο, επειδή το δέρμα είναι ευαίσθητο και ευαίσθητο. Χρειάζεται μόνο να καθαρίσετε το πρόσωπο με νερό χωρίς σαπούνι.

3. Αποφύγετε τον καθαρισμό του προσώπου με το προϊόν των χημικών προϊόντων

Αφού κάνετε το πρόσωπο, το πρόσωπό σας είναι πολύ ευαίσθητο. Όπως και με τις προηγούμενες συμβουλές, μην πλένετε το πρόσωπό σας με χημικά προϊόντα για 24 ώρες. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο νερό για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας.

4. Μην τρίβετε το δέρμα με ακατέργαστα εργαλεία

Το δέρμα είναι ευαίσθητο μετά το πρόσωπο, οπότε μην τρίβετε σε ένα τραχύ αντικείμενο. Εάν θέλετε να τρίψετε το δέρμα, θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε ένα σκληρό σφουγγάρι έτσι ώστε το πρόσωπό σας να μην καταστρέφεται και να ενοχλείται. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό σφουγγάρι και να το εφαρμόσετε αργά στο πρόσωπο.

5. Χρησιμοποιήστε κρύο νερό

Μετά το πρόσωπο, το δέρμα θα ζεσταθεί και τραυματιστεί, οπότε είναι καλύτερο να απαλλαγείτε από την ερυθρότητα στο πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας κρύο νερό ή παγάκια που εφαρμόζονται στο πρόσωπο. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε αλόη βέρα στο πρόσωπό σας αφού κάνετε το πρόσωπο.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά το προσώπου. Μετά από 24 ώρες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περιποίηση επιδερμίδας Black Mask για τη θεραπεία της ομορφιάς του δέρματός σας.