Τα Σπυράκια Είναι Μια Σοβαρή Πάθηση Του Δέρματος

Παρόλο που μπορεί να είναι εύκολο να κοροϊδεύετε ένα φετίχ ακμής με σχόλια όπως «δεν έχω αυτό το πρόβλημα», η προϋπόθεση αυτή είναι πιο συνηθισμένη από ότι είναι σωστά αναγνωρισμένη. Ένα φετίχ είναι ένα αντικείμενο αδικαιολόγητα έμμονη προσοχή ή σεβασμό. Έτσι, η ιδιαίτερη προσοχή που δίνεται στα zits και τα σπυράκια χαρακτηρίζει ένα φετίχ ακμής.

Η Ακμή Είναι Μια Σοβαρή Δύο κλινικές μορφές ενός ακμή φετίχ περιλαμβάνουν excoriated ακμή και φανταστικές ακμή.

Εξαφανισμένη ακμή εμφανίζεται όταν ένας ασθενής ακμής συνεχίζει να επιλέγει ή να συμπιέσει τους σχηματισμούς ακμής στο πρόσωπό τους, αφήνοντας ποτέ το δέρμα να θεραπευτεί. Αυτή η σταθερή επιλογή επιδεινώνει την κατάσταση της ακμής και πολλές φορές αφήνει σοβαρή ουλές. Φανταστείτε την ακμή συμβαίνει όταν ένας ασθενής είναι πεπεισμένος ότι έχει ακμή αλλά στην πραγματικότητα δεν το κάνει. Αυτό το άτομο μπορεί να έχει ένα μικρό σπυράκι και να φυσήξει την ύπαρξη των σπυριών σε αναλογία και να το δει ως μια σοβαρή περίπτωση ακμής.

Υποστηρίζει και τα δύο αυτά φετίχ ακμής είναι ο φόβος να είναι άσχημος, ή δυσμορφόφοβος. Είναι ένα εύκολο ψυχολογικό κράτος που αποκτά σε μια κοινωνία που όλο και περισσότερο αποδίδει περισσότερη αξία στην επιφανειακή εμφάνιση παρά στα προσωπικά χαρακτηριστικά.

Τα βήματα για την καταπολέμηση ενός φετίχ ακμής περιλαμβάνουν:

Δαπάνες λιγότερο και χρόνο αυτο-κριτικής μπροστά από τον καθρέφτη

Εμπλουτίστε τα ταλέντα σας.

Ακόμη και μια παύση από επισκέψεις καθρέφτη μπορεί να βοηθήσει ένα φετίχ ακμής. Αν κοιτάξετε στον καθρέφτη, επικεντρωθείτε σε στοιχεία του προσώπου σας εκτός από τα zits. Για παράδειγμα, κοιτάξτε το χρώμα των ματιών σας ή το μέγεθος των χειλιών σας, χωρίς να επικρίνετε φυσικά.

Σοβαρή Πάθηση Του ΔέρματοςΜπορεί να έχετε υπέροχες βλεφαρίδες ή τα τέλεια φρύδια.Κάθε φορά που κοιτάζετε στον καθρέφτη σταματήστε να κάνετε αρνητικές κρίσεις για τον εαυτό σας. Αν βρείτε τον εαυτό σας γελοιοποιώντας τον εαυτό σας και θέλοντας να ξεσπάσει μια zit σε μια βιαστική επιθυμία για καθαρό δέρμα, απλά θυμηθείτε ότι κάθε zit ότι πρόωρα ποπ μπορεί να ενθαρρύνει το σχηματισμό 3 εντελώς νέα zits.

Επικεντρωθείτε στα μεγαλύτερα προτερήματά σας ως άτομο ή καλλιεργήστε νέες δεξιότητες. Μπορείτε να είστε ένας φοβερός κιθαρίστας ή ένας μυθικός τραγουδιστής, δώστε στον εαυτό σας την αναγνώριση για τα δυνατά σας. Κάνε κάτι που πάντα ήθελες να κάνεις, αλλά δεν το έκανε επειδή αισθάνεσαι ότι έχεις ακμή αποκλείει από αυτή τη δραστηριότητα.

Σε τελική ανάλυση, η θεραπεία ενός φετιχισμού ακμής αρχίζει με την αναγνώριση ότι αυτός ο όρος έχει σοβαρές ιατρικές επιπτώσεις.

Ένα φετίχ ακμής μπορεί να εξασθενήσει την αυτοεκτίμησή του, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα περιττές ουλές του προσώπου. Αν νομίζετε ότι έχετε ένα φετίχ ακμής, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από έναν εξειδικευμένο δερματολόγο, ψυχολόγους ή απλά να το μιλήσετε με μερικούς φίλους πραγματικά cool και κατανόησης.