Πως Να Επιτύχετε Καθαρό Δέρμα Χωρίς Ακμή

Οι περισσότερες από τις επεξεργασίες ακμής έξω εκεί ακριβώς δεν έχουν ότι χρειάζεται για να απαλλαγούμε με το Black Mask από την ακμή.

Αυτό είναι απλώς και μόνο επειδή οι περισσότερες (ή θα λέω όλες) από τις θεραπείες ακμής έξω εκεί κάνουν, απλά καλύπτουν τα συμπτώματα της ακμής. Και δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει η πραγματική αιτία της ακμής. Ως εκ τούτου, μόλις σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τη θεραπεία ακμής, η ακμή θα επανέλθει ξανά και ξανά κάθε φορά που θα σταματήσετε να τη χρησιμοποιείτε.

Αυτός είναι ο λόγος που οι πάσχοντες από ακμή συνεχίζουν να αγοράζουν θεραπείες ακμής μήνα μετά το μήνα (έτος με το χρόνο).

Καθαρό Δέρμα Χωρίς Ακμή

Και σε ορισμένες περιπτώσεις, οι περισσότερες θεραπείες ακμής θα κάνουν τις συνθήκες ακμής σας χειρότερες.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένες θεραπείες ακμής περιέχουν σκληρή χημική ουσία που δεν είναι καλή για το δέρμα σας, προκαλώντας το να ερεθίσει, φαγούρα, φλούδα και ξηρότητα του δέρματος.

Αν πραγματικά θέλετε να απαλλαγείτε από την ακμή σας και να επιτύχετε μια μακροχρόνια ακμή χωρίς δέρμα. Πρέπει να διορθώσετε το πολύ ριζικό πρόβλημα που προκαλεί την ακμή.

Χρειάζεστε μια εσωτερική θεραπεία ακμής και όχι τις εξωτερικές θεραπείες ακμής που βλέπετε σήμερα.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η ακμή είναι απλώς μια εξωτερική ανατροφοδότηση σε ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα που συμβαίνει στο εσωτερικό του σώματός σας, και όχι το ίδιο το δέρμα σας.

Βασικές Παθήσεις Στο Δέρμα Και Πώς Θα Τις Αναγνωρίσετε

Έτσι πρέπει πραγματικά να σταματήσετε να βλέπετε το δέρμα σας ως πρόβλημα, επειδή η ακμή δεν έχει καμία σχέση με το δέρμα σας και τα πάντα για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του εσωτερικού σας συστήματος.